Stillinger

STILLINGER

Advokatfirmaet Meinel søger hvert semester en stud.jur. som praktikant. Praktikantens arbejde består hovedsageligt i at undersøge forskellige juridiske spørgsmål og problemstillinger, udarbejdelse af processskrifter m.m. Har du lyst til at være praktikant hos os næste semester, eller i din sommerferie, da send en ansøgning til advokat@meinel.gl. Få mere information ved at ringe os op på +299 34 10 50 eller se det aktuelle stillingsopslag her på siden.

Herudover ansætter vi løbende sekretærer og andet administrativt personale. Hvis du har lyst til at være vores nye medarbejder, send gerne en uopfordret ansøgning til advokat@meinel.gl.

_____________________________________________________________________

ANSØGNING

Send din ansøgning samt CV til advokat@meinel.gl. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Finn Meinel på telefonnummer +299 341050.

_____________________________________________________________________

OM FIRMAET

Vi er et grønlandsk erhvervsorienteret advokatfirma. Vi har mangeårig erfaring med rådgivning af det offentlige, erhvervslivet og private klienter. Advokatfirmaet Meinel lægger vægt på at yde tilgængelig, engageret og professionel bistand.

Advokat Finn Meinel er af Justitsministeriet antaget som Landsforsvarer for Grønland Advokatkontoret er aktiv i lokalsamfundet og støtter flere frivillige initiativer. Vores omgangstone er afslappet, og vi vægter trivsel højt i hverdagene.

Nuuk er Grønlands hovedstad med flere spændende aktiviteter både sommer og vinter. Naturen er lige rundt om hjørnet, og langrendsløjpen et stenkast fra kontoret.