CSR-Profil

Advokatfirmaet Meinel lægger meget vægt på at støtte initiativer der blandt andet bidrager til en sundere hverdag og til et større fællesskab i samfundet. På den baggrunde har vi blandt andet støttet:

 • Arctic Winter Games 2016
  Legene hylder de nordlige sportsgrene, kultur og venskab. De bliver holdt hvert andet år og i 2016 er Nuuk vært. I legene bliver der konkurreret indenfor mange almene vintersport, men især Arctic Sports og Dene Games gør legene unikke, da disse sportsgenrer sjældent konkurreres i udenfor det arktiske område.
  Arctic Winter Games fokuserer også meget på god team-spirit og fairplay og uddeler derfor hver gang legene holdes et specielt trofæ (Hodgson Trophy) til de deltagere der har udvist bedst holdånd og fair-play.
  Læs mere om Arctic Winter Games 2016 her: http://awg2016.org/da
 • Maaji Nuan! Nuuk
  Maaji Nuan! er et lokalt arrangement der fokuserer på at skabe glæde, sammenhold og større sundhed bl.a. ved at tilbyde gratis aktiviteter i hele maj måned. Arrangementet startede i Nuuk men er sidenhen blevet udbredt til andre byer på kysten. I hver by sidder der en komité af frivillige som arrangerer og samler alle aktiviteter i den pågældende by. I Nuuk er arrangøren B-67 v/Finn Meinel. I de senere år har Maaji Nuan! fokuseret på at hjælpe de socialt udsatte, som hjemløse, handicappede og de ældre til at dyrke mere sport og støtte dem der allerede gør det.
  Læs mere om Maaji Nuan på facebook-gruppen Maaji Nuan! Nuuk