Ejendomshandler

Skal du til at købe eller sælge et hus? Har ejendomsmægleren sagt at du skal finde en advokat til at udarbejde skøde? Så er du kommet til rette sted. Advokatfirmaet Meinel har mangeårig erfaring med ejendomshandler, hvad enten det involverer en ejendomsmægler eller om I blot er to parter der skal have underskrevet et skøde.

Hvis du som køber har fået en købsaftale på et hus og skal til at beslutte om du vil købe eller ej, så er det altid en fordel at få din advokat til at læse købsaftalen igennem før du underskriver. Han kan nemlig forklare hvad de enkelte afsnit betyder rent praktisk for dig og han kan vejlede dig med hensyn til de juridiske forhold i aftalen.

Efter at købsaftalen er underskrevet skal der udarbejdes et skøde som skal registreres ved Retten. Ved nogle handler er der også nogle offentlige lån eller en arealtildeling der skal overtages. Din advokat vil sørge for at dokumenterne bliver udarbejdet og han vil også sørge for at indhente underskrifter. Derefter vil han tage sig af kommunikationen med banken, ejendomsmægleren og sælger samt den videre ekspedition af skødet. Når skødet er blevet endeligt registreret vil han afslutte sagen og du kan få det originale skøde med hjem.